Als organisatie zijn wij al ruim een jaar bezig om deze dag tot een mooi evenement te maken waarbij jullie als muzikanten het hoogtepunt gaan vormen. Het belooft een mooi evenement te worden met naar verwachting meer dan 250 deelnemers en supporters.

Je zult begrijpen dat wij om alles in goede banen te leiden ook over de juiste aantallen deelnemers, begeleiders en suppoters willen beschikken. Je hebt mogelijk al een vooropgave gedaan maar die willen wij op deze wijze bevestigt hebben of aangepast op eerdere aantallen. De opgegeven aantallen tellen als definitief. Na opgave is het niet meer mogelijk om wijzigingen aan te brengen wij verzoeken je om daar rekening mee te houden.

Naast het concours bieden wij ook de gelegenheid om deel te nemen aan de afterparty vanaf 20.00 uur in de blokhut van Scouting Zetten. Je kunt hier tegen betaling gebruik maken van wat geboden wordt aan drank en snacks. Overnachten is mogelijk met eigen meegebracht kampeermiddel of binnen in de blokhut inclusief ontbijt. De after party duurt tot uiterlijk zondagmorgen 23 juni 12.00 uur. Zou je ons de volgende gegevens via dit formulier uiterlijk vrijdag 10 mei 2019 willen doen toekomen via de mail  

Informatie voor programmaboekje:

Er is per deelnemende band/korps één pagina A5 beschikbaar. Je mag zowel tekst als een foto inzenden. Wij willen dit uiterlijk 24 mei 2019 in ons bezit hebben.

Alvast bedankt!